50. Soproni Ásványbörze

Még több információ

Időpont

Kezdés:
2023 május 20. 9:00
Vége:
2023. május 21. 18:00

Helyszín

Kérjük látogasson vissza később a végleges helyszínért!

Az 50.Soproni Ásványbörze az eredetileg tervezett időpontban sajnos elmarad a GYIK Rendezvényház váratlan bezárása miatt. A rendezvényt 2023. május 20-21-én tervezzük pótolni, viszont a helyszín még bizonytalan. Megértésüket köszönjük!

A késlekedés ellenére a lelkesedésünk töretlen, hiszen szeretnénk különösen emlékezetessé tenni ennek a nagy múltú rendezvénynek a jubileumát.

A jeles évfordulóhoz méltó különleges programokkal, valamint ásványok, belőlük készült használati- és dísztárgyak, drágakövek, ékszerek óriási választékával lepjük meg látogatóinkat.

Nem csak a természet kincseit kínáljuk az 50. Soproni Ásványbörze alkalmával, hanem élményeket is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A gyerekek számára ezúttal is lesznek kreatív, készségfejlesztő programok, ahol próbára tehetik kézügyeségüket, kreativitásukat. A geológiával is ismerkedhet azok, akik a földtudományos programokon részt vesznek.

A börze végleges helyszínéért kérjük, látogasson vissza később!

További börzék

Nemcsak a természet kincseit kínáljuk az 50. Soproni Ásványbörze alkalmával, hanem élményeket is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A gyerekek számára ezúttal is lesznek kreatív, készségfejlesztő programok, ahol próbára tehetik kézügyeségüket, kreativitásukat. A geológiával is ismerkedhet azok, akik a földtudományos programokon részt vesznek.

Bővebb információért kérjük, látogasson vissza később!

Galéria

Nagyon jó szervezés, színes előadásokkal tarkítva az amúgy is csodálatos látnivalókat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy vagy akár több értékes napot szeretne eltölteni az ásványok világában.