50. Soproni Ásványbörze

Még több információ

Időpont

Kezdés:
2022. november 19. 9:00
Vége:
2022. november 20. 18:00

Helyszín

GYIK Rendezvényház

9400, Sopron
Ady Endre út 10.

Az 50. Soproni Ásványbörze 2021-ben sajnos ELMARADT. Terveink szerint 2022-ben – ha a jogszabályok ezt lehetővé teszik – megrendezzük a jubileumi börzét. A megadott dátum most még csak fiktív, amit majd az éves börzenaptár kialakításakor fogunk véglegesíteni.

A késlekedés ellenére a lelkesedésünk töretlen, hiszen szeretnénk különösen emlékezetessé tenni ennek a nagy múltú rendezvénynek a jubileumát.

A jeles évfordulóhoz méltó különleges programokkal, valamint ásványok, belőlük készült használati- és dísztárgyak, drágakövek, ékszerek óriási választékával lepjük meg látogatóinkat.

Nem csak a természet kincseit kínáljuk az 50. Soproni Ásványbörze alkalmával, hanem élményeket is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A gyerekek számára ezúttal is lesznek kreatív, készségfejlesztő programok, ahol próbára tehetik kézügyeségüket, kreativitásukat. A geológiával is ismerkedhet azok, akik a földtudományos programokon részt vesznek.

A börze végleges időpontjáért kérjük, látogasson vissza később!

További börzék

Nemcsak a természet kincseit kínáljuk az 50. Soproni Ásványbörze alkalmával, hanem élményeket is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A gyerekek számára ezúttal is lesznek kreatív, készségfejlesztő programok, ahol próbára tehetik kézügyeségüket, kreativitásukat. A geológiával is ismerkedhet azok, akik a földtudományos programokon részt vesznek.

Bővebb információért kérjük, látogasson vissza később!

Galéria

Nagyon jó szervezés, színes előadásokkal tarkítva az amúgy is csodálatos látnivalókat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy vagy akár több értékes napot szeretne eltölteni az ásványok világában.